Auteur
jazminmezei
24 Mar 2022 - 13:56:05
2 Posts
A Pirate Treasures nyerőgép egy népszerű nyerőgép a Playson fejlesztőjétől. A népszerű kalóztémát a nyerőgép felhasználóbarát kezelőfelülettel, bónusz körrel és széles tétválasztékkal kombinálja. Ezen kívül a gép magas nyereménykifizetését magas variancia egészíti ki. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a nyerőgép a legtöbb szerencsejátékos számára érdekes legyen, akik készek várni egy igazán menő kalózfegyveres lövésre.

Hogyan kell játszani a Pirates Treasures
A nyerőgépet klasszikus mezőformátumban, öt tárcsával és három sornyi cellával lehet játszani. A 22bet vélemények szerint a felhasználók 1 és 21 aktív vonal között választhatnak. Az elérhető tét tartománya 0,01 - 5 érme aktív vonalonként. A Maxbet egy kattintással beállítható. Minden kifizetést kínálnak, hogy növelje a kockázatot játék. A játék piros/fekete formátumban zajlik, és öt kísérletet teszel arra, hogy megduplázd aktuális nyereményedet.

Kalózok kincse nyerőgép szimbólumok
A gép szimbólumkészlete három kártyalap (dámától ászig) és négy tematikus (pisztoly, iránytű, papagáj, kalóz) képből áll. Az azonos játékkártyák kombinációi soronként 3 és 20 tét közötti nyereményt eredményeznek. A tematikus szimbólumokkal 5 és 1000 közötti tétet nyerhet. A Bonus logóval ellátott szimbólum nem fizet. Csak a két külső tárcsán jelenik meg, és aktiválja a nyereményjátékot.

Scatter
A nyerőgépen van egy scatter, amely egy kincsekkel teli ládát ábrázol. Ez a szimbólum akkor fizet, ha a játékmező bármelyik pozíciójában megjelenik, három darabból álló mennyiségben. A kifizetés a teljes téttől függ. Három scatter dobása esetén a játékos 2x, négy 10x és öt 50x teljes tét nyereményt kap.

Wild
A kalóz képe vad szimbólumként tölti be a játék funkcióit. A scatter és a bónusz szimbólum kivételével minden más képet helyettesít. Ezen kívül a kalóz a nyerőgép legdrágább szimbóluma. Öt ilyen kép kombinációja vonalanként 5000 tétes nyereményt eredményez.

Nyerő vonalak a Pirates Treasures játékban
A gépben akár 21 nyerővonal is aktiválható. A nyerő kombinációk azok, amelyek egy aktív soron a balról jobbra haladó legbal oldali tárcsától balra haladva egyeznek meg. Ha egynél több sor kombinációja párosul, csak a legdrágább kombináció nyer.

Pirate Treasure Slot bónusz
A két szimbólum egyidejű megjelenése, amely egy kalózhajót és a Bónusz szimbólumot ábrázolja, jelzi a Bónusz kör kezdetét. A bónuszjáték egy új ablakban zajlik. A játékosnak ágyúkkal kell lövéseket leadnia az ellenséges hajókra. Minden sikeres találatért a felhasználó garantált kifizetést kap (az összeg az aktuális téttől függ). A bónuszkör addig tart, amíg az ellenséges hajó vissza nem lő, és el nem találja a célpontot. Az ezt megelőzően megnyert teljes összeg azonban visszatartásra kerül. A kockázati játékban növelhető, vagy változatlanul átvihető az egyenlegre.

Nyerőgép Pirates Treasures meglehetősen népszerű a szerencsejátékosok játék. Ajánlható kezdőknek, akik számára fontos a könnyű kezelhetőség, és a tapasztalt játékosok, akik inkább a különböző játékmenet a képesség, hogy befolyásolja az események menetét a játéktéren.

Kapcsolódó források:

Riches of India nyerőgép áttekintés
Safari Heat nyerőgép áttekintés
Sakura Fortune nyerőgép áttekintés
Hot Chance nyerőgép áttekintés

up
Powered by Phedio v3.6 © dew
Contacter l'administrateur - 5.3 ms