Auteur
bigseobazar
28 Nov 2020 - 18:30:12
812 Posts
Har du någon som du ska köpa en gåva till som redan har allt? Här har du lite förslag om vad du kan köpa som är lite annorlunda och häftigt. Det är inte lätt att köpa gåvor till någon man bryr sig om.

Tryckluftsdriven falstång

Här är ett verktyg som är ett måste för den som arbetar mycket med plåt eller karosserier. Det används till att vika till kanter för att få till en kant som inte är vass samt att det blir estetiskt snyggare och blir en bättre hållfasthet. Kräver en kompressor för att kunna användas.

Vinkelborrmaskin tryckluft

När det är lite svårare att komma åt och när man måste borra ett hål så passar denna borrmaskin helt utmärkt till jobbet. Perfekt i motorrum och i liknande tillfällen där håltagning är ett måste i ett trångt utrymme. Kräver en kompressor för att kunna användas. Bästa artiklarna.

Vinkelborr adapter

Har man redan en riktigt bra borrmaskin eller inte har tillgång till en kompressor som är tillräckligt kraftig för att driva ovanstående borrmaskin så kan man köpa en adapter. Denna möjliggör att borra hål eller använda bits i utrymmen där man inte kommer in med hela borrmaskinen. Denna satsen kommer med alla dom tillbehören som du kan tänka dig att behöva.

www icq msn yim aim 
up
Powered by Phedio v3.6 © dew
Contacter l'administrateur - 4.6 ms